Indexatie onderhoudsbijdrage

Bereken de geïndexeerde onderhoudsbijdrage


Problemen met alimentatie?

Heeft u te maken met achterstallige alimentatie? De indexering van het alimentatiebedrag heeft al enige tijd niet plaatsgevonden? De alimentatie werd niet aangepast aan de gewijzigde omstandigheden? 
Indien u er beiden wil over praten dan raden wij u aan een bemiddelaar te contacteren. Wanneer dit niet gaat neem dan contact met een advocaat familierecht.

Problemen in nieuw samengesteld gezin?

Bij de start van de nieuwe relatie zijn beide partners enthousiast en ze denken dat het bij hen wel zal lukken, dat zij vanuit hun liefde voor elkaar de wereld aankunnen. Maar al snel krijgen ze met de onvoorziene stoorzenders te maken. Plusouders doen hun best, maar voelen zich in vele gevallen niet begrepen. Lees meer over de hulp die plusouderconsulenten u kunnen bieden.
 

Ouderschapsovereenkomst aanpassen?

De kostenregeling of verblijfsregeling is niet meer overeenkomstig de werkelijkheid en u wenst deze aan te passen? Zeker als de kinderen nog jong zijn dan is het verstandig dat de ouderschapsovereenkomst zo goed mogelijk aansluit aan de huidige situatie. Zeker als u deze actuele ouderschapsovereenkomst laat homologeren dan vermijdt u dat gemaakte afspraken zomaar niet meer nageleefd worden. De afspraken zijn dan afdwingbaar. Het gratis voorbereiden van een ouderschapsovereenkomst kan hier


Onderhoudsbijdragen online berekenen

 

 

Deze gratis rekenmodule wordt u ter beschikking gesteld door